Projectnieuws

109 berichten gevonden

Interview ErfGoed in blad BUITENLEVEN

03-01-2017 Hieronder het interview van het blad BUITENLEVEN (BCM), jaargang 15, nummer 1 met de architecten en landschapsarchitecten van ErfGoed.
 
Zonder er al te veel bij stil te staan, vinden we een landelijke woning wel of niet goed in een omgeving passen. Maar wat maakt…

Bestemmingsplan Knooperf vastgesteld

12-12-2016 Maandag 12 december 2016 heeft de gemeenteraad unaniem ingesteld met de vaststelling van het bestemmingsplan Knooperf de Veldoer. Met de vaststelling van het bestemmingsplan wordt de bouw van een 12-tal woningen rondom een knooperf mogelijk gemaakt.
Lees hier het bericht in de Tubantia.

'Schop kan grond in voor knooperf Langeveen'

02-12-2016 LANGEVEEN - Leven in de brouwerij houden. Met die gedachte in zijn achterhoofd, verkocht Ruben ter Braak nu alweer enkele jaren geleden zijn voormalige boerderij aan de gemeente Tubbergen. Deze maand werden de bestemminsplanprocedures voor het zogeheten knooperf afgerond en dinsdag wordt het…

Sloop Erve Wink te Ansen gestart

11-11-2016 Havik Sloopwerken is deze week gestart met de sloop van ’De Kameel’ in Ansen. Deze inmiddels sterk vervallen boerderij met schuren is de laatste maanden niet meer herkenbaar als kameel (boerderij met bultig dak) omdat het dak bijna geheel is ingestort. 
HuneBouw B.V. start…

Start sloop Erve Wink november

25-10-2016 Deze week is de goedkeuring van Woningborg ontvangen voor de bouw van de twee halfvrijstaande woningen en de drie geschakelde woningen. Dit betekend dat alle opschortende voorwaarden zijn vervult en dat de sloop, het bouwrijp maken én daarna de bouw van deze vijf woningen kan aanvangen.
De start…

bericht 16 t/m 20
vorige-2-3-4-5-6-volgende